Naše sobe

TAJNE KRALJEVSKE PORODICE

Svi imamo tajne, ali kada je u pitanju kraljevska porodica, te tajne su posebno interesantne. Jedna porodica – dvije velike, dobro čuvane tajne. Jedinstveno iskustvo koje možete doživjeti ne jednom, nego dva puta! Zavirite u tajni život kralja ili kraljice, odaberite čiju tajnu želite da istražite i suočite se ili sa svojim najvećim strahovima ili osvojite veliko bogatstvo.

Težina

Trajanje igre: 60 minuta

MAGIČNA PRODAVNICA

Zavirite u magični svijet i pokušajte da otkrijete davno skrivenu misteriju o začaranim odajama koje se navodno kriju iza zidova Hogwartsa. Okušajte svoje magične vještine u svijetu inspirisanom Harry Potter serijalom.

Težina

Trajanje igre: 60 minuta


ALISA U ZEMLJI ČUDA

Pomozite bijelom zecu i šeširdžiji da spase Zemlju čuda od strašne sudbine. Zavirite u magičnu šumu, probajte kolačić za smanjivanje i napitak za rast, te ponovo pokrenite Sat u Zemlji čuda. Naoružajte se maštom i krenite u avanturu!

Težina

Trajanje igre: 90 minuta


PIRAMIDA

Prva room escape igra u Sarajevu koja nema niti jedan ključ niti katanac. Pokušajte pomoći Egipatskim Bogovima da povrate svoje ukradene moći i spasite sudbinu Egipta, koristeći samo logičko razmišljanje i sposobnosti rješavanja mehaničkih zagonetki.

Težina

Trajanje igre: 60 minuta